Annons
AnnonsVinnaren till Prada necässeren……


Och vinnaren till Prada necessären är……………..

Angelina, Grattis Angelina!

Motivering:Åh, vilken fin, klart jag vill vara med och tävla. I augusti köpte jag en skadad häst, han har gått på galoppbanorna tidigare men på grund av skadan fick han sluta med det och det var så han blev min.  Alla pengar jag tjänar nu för tiden går ALLTID till min häst och det blir aldrig någon liten slant över till mig.  Självklart är han värd det bästa så det gör inte så mycket, jag väljer ju att lägga alla pengar på/till honom.  Men därför hade det varit så roligt att vinna något som går till MIG SJÄLV!  Jag hade blivit superglad. Nu får jag hålla tummarna och hoppas.

Motivering från mig: På sista tiden så har jag varit ganska imponerad över de människorna som adopterar sjuka djur. Tycker det är jätte fint av dig Angelina att adoptera din häst.

Kontakta mig för att ge mig din adress på min mail Chloe.schuterman@gmail.com

Grattis

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/willow-smith/