Annons
AnnonsTack för de här två veckorna!


Nu har Chloé äntligen kommit hem från seglarlägret! Vi hade en super-busy dag igår som började med öppen båt från Lökholmen i spöregnet och slutade med att Chloé fick intervjua Guldknappen-vinnarna som enda backtage reporter. Själv jobbade jag hårt som assistent/sekreterare till Chloé 🙂

Det har verkligen varit jätteroligt att gästblogga! Vi i butiken och webshopen planerar faktiskt att starta en blogg på nathalieschuterman.com! Den kommer att bjuda på mängder av modeinspiration! Så fr.o.m nästa onsdag ses vi på Nathalie Schuterman Blog 🙂

En sista dagens..

Jag älskar Roland Mouret och hans structrured dresses, underbara material och den fantastiska gröna färgen är min favorit! Mina skor från Marni är gamla godingar från 2006 som alltid får stå på hedersplatsen i skohyllan då dem alltid inspirerar mig!

TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/hostnyheter-i-butiken/