AnnonsSvar på frågor del1


Jag undrar om dina föräldrar äger huset i Frankrike ihop?

Hej, ja det gör de.

Har du eget badrum där?

Alla sovrum har ett eget badrum

Känner du Zara Larsson? och hur?

Det är faktiskt en ganska rolig historia. När jag var i Nice med Andou så ringde en av Zaras kompisar till mig det hade hittat mitt nummer på facebook, Zaras kompis vågade inte prata så Zara tog över och Andou och jag pratade med Zara som fullt, sedan så har vi bara hållit kontakten via skype och så har vi messat otroligt mycket,på 10 dagar så hade vi skickat över 600 sms ahaha.

Annons

Gå in på Zara´s blogg HÄR

Gå in på Andou´s HÄR


Har du vecko/månadspeng?

Nix, det har jag inte.

Betalar du dina kläder själv?

Nope, Mamma betalar mina kläder. Men det är ju inte så att hon alltid kommer göra det. Jag är väll fortfarande ett barn eller tonåring hihi, men jag har tur eftersom mamma älskar barnkläder och tycker det är kul att köpa kläder till mig.

Tycker du att du är bortskämd?

Jag kanske är lite bortskämd med saker, jag har himla tur att ett av mammas intresse är barnkläder. Men jag är inte bortskämd i sättet, skulle aldrig börja gråta om det var någon grej jag inte fick! Sådant tycker jag är larvigt just suck it up man kan inte få allt här i världen. Jag måste hjälpa till hemma t.ex tömma maskinen plocka undan efter mig o.s.v.

Är du signad till nån modell agentur? i sånna fall vilken? och hur länge tror du att du kommer fortsätta med att vara modell? favorit modell?

Hej, ja det är jag till Stockholmsgruppen! Jag tycker att det är ett kul extra jobb men har inga planer för att bli modell i framtiden, Jag har många favorit modeller men en är Miranda kerr

Vilken affär tycker du är bäst för budget shopping?

Absolut Topshop! så snygga saker!

Vilket är ditt favorit klädesplagg?

Klänning tror jag, skönt att ha och lätt att styla.

Ska du gå på något läger i sommar?

Ska gå på KSSS läger 1!

Vilken modell är din Chanel väska?

Wallet bag.

Vart får du din inspiration ifrån?

Jag får inspiration från mycket t.ex bloggar som Jak and Jil, filmer som Satc och gossip girl plus tidningar som Vogue.

Bild på Mamma,Marcus och mig på öppningen i vintras för Marc By Marc Jacobs 🙂

Kramisar Chloé

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIV
Laddar http://chloeschuterman.chic.se/fragestund-4/