Annons
AnnonsNyinflyttad, kaos och Ralphs dagwalker från Grease


Herregud, jag är så ledsen att jag inte har bloggat! Men jag flyttade in i förrigår i huset i Belgravia och det har varit kaos med 2 lastbilar från sverige med möbler och kläder.. (svar ja, en lastbil var bara med kläder) at the moment så sitter jag på ett cafe. Vi har fortfarande inte internet hemma vilket är ett main reason varför jag inte har kunnat blogga. Townhouset är jätte mysigt och vi har börjat installera oss (saknar dock min garderob i Stockholm)

Mamma har fixat en dogwalker till Ralph som ser ut som hon är hämtad från Grease haha. Livet här i London är så mycket annorlunda än Sverige, men jag älskar det och trivs så bra här. Även om det har gått ca 2 veckor bara.

I´m so sorry for bad uppdate, but i havent got internet in my new appartment. I just met Ralphs dagwalker and she looks like she just came from the Grease movie (love it!)

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/day-12-mommy/