Annons
AnnonsMe and Mr. Elbaz


Här kommer bilderna på Alber! Han är en helt otrolig person och så kreativ. Hans pojkvän Alex var också så snäll, Alex har varit inköpare för Barneys, jobbat på Prada och nu är han marknadsförings chef på Lanvin. Allt började med att Alber satt och åt lunch bordet bredvid oss, och jag gick fram och sa att han var en så duktig designer och min mamma är en kund till honom. Sedan började mamma prata lite med honom. Men sen så gick han och det var inget mer med de. Men på kvällen hade jag på mig min outfit jag hade på Finest blogg awards, Alber och Alex gick förbi oss och vi började prata och Alber tyckte min outfit var så fin och inspirerande. Förstår ni hur nervös jag blev! Men de var verkligen underbara människor 🙂 Sedan så bjöd de ut mamma och mig på middag dagen därpå efter att vi mötts igen på eftermiddagen och börjat prata mer.De visste att det var mammas födelsedag dagen innan så det var så omtänksamma och ordnade med tårta och sång på restaurangen 🙂 Snipp Snapp slut så var sagan slut hhihi. Men jag är såå glad och tacksam att jag fick umgås med dem.

Här är bilden från Lunchen.

Här är på middagen.

Mamma blåser ut ljusen.

Här är en liten bild på Alber och Alex

btw Nu är jag i Stockholm!

Kramisar Chloé

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/albert-elbaz/