Annons
AnnonsMamma Nathalie gästbloggar


Som ni vet är Chloé ute och seglar med sin pappa på Mallorca och har inget internet. Därför har jag lovat henne att gästblogga lite medan hon är borta.

För några dagar sedan fick jag ett meddelande i kommentarsfältet från en av Chloés bloggläsare som heter Sofie. Hon undrade hur jag började i modebranschen och hur min butik blivit så stor. Jag tänkte att det kunde vara en bra introduktion till mitt lilla gästspel här på Chloés blogg!

Som svar på Sofies frågor så har jag alltid älskat mode och började tidigt arbeta inom branschen. Under gymnasiet jobbade jag extra på helger och lov i en modebutik i Stockholm, inte långt ifrån där min egen butik ligger nu. Efter gymnasiet pluggade jag Fashion Merchandising i London och där lärde jag mig mycket om hur modeindustrin fungerar ”bakom kulisserna”.

Det tog många år innan min butik växt sig så stor som den är idag, butiken hade redan funnits i 14 år innan vi flyttade till den nuvarande lokalen på Birgerjarlsgatan. Det har varit en lång och svår process, det är mycket slit att driva en modebutik i Stockholm. Men jag älskar verkligen det jag gör! Det krävs passion och driv att lyckas i modebranschen och man måste verkligen tycka att det inte finns något roligare att arbeta med i hela världen.

Det var jätteroligt att höra av Sofie att hon blir glad och inspirerad varje gång hon kommer in i butiken! Det är precis den känslan jag vill uppnå och det är den känslan jag själv älskar att få när jag är ute och reser och gör inköp till butiken.

Fotograf-Joona fångade mig på väg in på kontoret!

Tryck på 'Gilla'-knappen om ni tycker om det härliga flowet i Chloé-kjolen!

TAGGAR
54 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/tavling/