AnnonsFestis summer edition


Till sommaren är det premiär för den nya färgsprakande Festis Summer Edition som har en personlig och egen stil. Flaskan har ny design framtagen i samarbete med Kanal 5:s Stylisterna och är inspirerad av sommarens make-up trender. Smaken är pear/rhubarb – en ny mix av svenska klassiker som starkt påminner om sommar. Festis Summer Edition finns att köpa exklusivt i servicehandeln mellan den 1 juni och 31 augusti 2012.

Annons

I juni 2012 kommer den nya stylade Festis Summer Edition i smaken pear/rhubarb. Drycken finns till försäljning exklusivt i servicehandeln såsom 7Eleven, Pressbyrån och i kiosker. Sibylla kommer som enda restaurang att erbjuda den på menyn.

Nya Festis Summer Edition är dressad att sticka ut både vad gäller smak och utseende. I en tävling i Kanal 5:s webTV-satsning Stylisterna fick deltagarna i uppdrag att styla en modell i sommarens kommande trender och i linje med det som Festis står för; färgstarkt, självsäkert, urbant och med och egen stil. Den vinnande deltagaren blev Michelle da Silva som fick en chans att vara med i den verkliga designutvecklingen tillsammans med Festis och designbyrån NINE. I hennes tävlingsbidrag blev make-up trenden ett vinnande designspår.

– Jag ville att designen skulle passa den urbana storstadstjejen som alltid är i farten. Flaskan är färgstark med mycket karaktär, precis som Festis, säger Michelle da Silva, som med sitt bidrag i Stylisterna vann uppdraget att designa Festis Summer Edition.

Jag fick denna festis hem och tyckte den var väldigt god


TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIV
Laddar http://chloeschuterman.chic.se/veckans-mini-tavling/