Annons
AnnonsBritney spears, Retuscherade bilder


Modemagasin och annonsörer anklagas ofta för att producera bilder som kan påverka ungdomarnas kroppsuppfattning. Det är därför uppfriskande att se att en av världens mest kända popstjärnor deltar i en kampanj mot dessa överdrift och våga visa sina (brister) och jämföra dessa med retuscherade bilder så att folk kan se skillnaden.

Retuschering är en rolig uppfinning , man kan förbättra verkligheten på nolltid. Annonsörer väljer snygga och smala människor som modeller och det har alltid varit så. . Men det är viktigt att förstå att det är upp till oss själva att inse att det kroppsidealet är inget att eftersträva. Att försöka jämföra sig med en Victoria secret modell är löjligt!! Hur många har samtidigt 2 meters långa ben, snygga bröst, perfekt hy, perfekt rumpa osv!! Vad har ni för uppfattning kring det här? För min del handlar allt det här om sundhet. Att förstå skillnaden mellan bild och verklighet. Här är en video om retuschering

Jag tycker det är otroligt coolt att man kan göra så här, men det är ändå hemskt att man kan göra om en människa så mycket.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/lanvin-ss-2012/