Annons
AnnonsÅrets hederspristagare: Ingela Klemetz Farago


Jag fick äran att intervjua Ingela Klemetz Farago som fick Årets hederspris på Elle galan. Jag måste erkänna att jag var lite nervös i början men min kära kompis Emma var där och hjälpte till. Jag tycker Ingela är en otroligt inspirerande kvinna och hennes stil är fascinerande

Grattis Ingela, hur känns det att vinna årets hederspris?

Jätte glad och otroligt tacksam

Hur tog din karriär fart?

Jag började som modell när jag var 20 år. Men jag hade för egen stil för att vara modell. Efter så började jag skriva musik och sjöng på b.la Diesel galan. Sedan tog mitt stylist yrke fart. I sommras så släppte jag boken Northern Women in Chanel där jag stylar och min man Peter Farago fotograferar.

Har du alltid varit intresserad av mode?

Jag har varit intresserad av mode sedan barnsben.

Va har du för tips till mina läsare att ”hotta” up vardagslooken ?

Lita på sig själv och låt accessoarerna tala

Hur kommer man in i Stylist branschen?

Lära dig om branschen leta upp kontakter och börja som en assistent åt en stylist.


Och till slut vilken är din favorit tidning?

Italienska Vogue <3

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/press-medelande-ifran-elle-galan/