Annons
AnnonsAlla Hjärtans Dag <3


Hej igår var det ju alla hjärtans dag! Tyvärr hade jag inte så roligt besök hos tandläkaren, då de skulle dra ut en tand , tyckte att det var väldigt roligt sätt att fira alla hjärtans dag (not) men jag , mamma och Ralph hade ändå mysigt med olika choklad bakelser från Chokladfabriken och super god middag 🙂 Vill också tacka Pappa som jobbar i Shanghai just nu som skickade mig dessa underbara Rosor:

Tack Pappa <3 <3 <3

Såhär glad var jag att gå till tandläkaren!

Choklad fabriken!

Små Hjärt Macarons

Choklad bakelser mums…

Ha en underbar Dag

Vill också skicka en hälsning till min storebror som alltid är här för mig och kämpar på sitt universitet i Boston

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHLOEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://chloeschuterman.chic.se/cheese-cake/